română française english

Produse » 9. Usi cabinete radiologice

9. Usi cabinete radiologice

Societatea noastra este distribuitor de usi anti-radiatii (usi ecranate radiologic), folosite in spitale sau unitati medicale, cabinete stomatologice, clinici veterinare unde se efectueaza radiografii.

Captusita cu plumb, usa ecranata radiologic are proprietatea de a proteja pacientii si personalul medical de efectele nocive ale razelor X.

La fel cu toate celelalte forme de radiatii ionizante, razele X sunt foarte daunatoare organismelor umane sau animalelor.

Usile ecranate radiologic au aspectul unor usi normale, ele fiind captusite in interior cu plumb, de diferite grosimi, in functie de necesitatea clientului.

Protectia se extinde si in tocul usii.

Plumbul este incapsulat in timpul procesului de laminare, usa si cadrul sunt complet fara sudura, formand o bariera perfect eficienta impotriva radiatiilor.

La exterior, usa ecranata radiologic poate fi metalica, de lemn, placata cu furnir.

Usile pot fi placate cu tabla de plumb cu grosimi variabile de la 0,5÷6 mm, in functie de cerintele impuse de CNCAN si de aparatura utilizata in interiorul cabinetelor.

Usile metalice pot fi vopsite, la cererea clientului, in orice nuanta.

Usa ecranata radiologic poate fi simpla sau dubla, conform cerintelor clientului.

Asiguram certificate de conformitate, de calitate si ASR emisa de CNCAN.

Personalul nostru va poate ajuta la determinarea radioprotectiei corespunzatoare in functie de dimensiunea spatiului cat si de activitatea sursei aparatului.Website gazduit si administrat de DAB IT OUTSOURCING